Bestill billig biltransport, spar penger og tid

Uforpliktende og gratis pristilbud på biltransport

Bestill biltransport til alle byer i Norge. Du får svar innen kort tid, fra flere selskaper med ulike priser.

Uforpliktende og gratis pristilbud på transport

Få billig biltransport ved å fylle ut skjemaet

Billig biltransport til alle fylker i Norge

Har du nylig flyttet, kjøpt en ny bil, funnet den rette bilen som skal restaureres? Da er sjansen for at du trenger biltransport stor. I Norge registerets det nye biler hver eneste dag. Mange sier seg fornøyde med prisen til bilforhandler, men har du noen gang undersøkt hvor mye du kan spare ved å gjøre dette på egenhånd? Det tar bare 2 minutter og spare mye penger, og få den beste prisen.

Vårt skjema gjør det mulig å hente billig biltransport priser fra flere transportselskap i Norge. Få uforpliktende pristilbud på transport av ditt kjøretøy til og fra en valgfri by i Norge. Du kan spare mye penger og tid på å velge det rette transportselskapet.

Få billig biltransport ved å bruke vårt skjema. 

Biltransport i Stavanger

Biltransport Stavanger

Spar 1500kr ved å velge riktig fraktselskap

Har du kjøpt ny bil i Stavanger, eller bor du i området og må frakte en ny bil til Stavanger kan du spare mye penger på ett gratis, og uforpliktende pristilbud på biltransport i eller til Stavanger.

Det er flere transportselskap som tilbyr frakt av biler til eller fra Stavanger hver eneste uke. I stedet for å sende forespørsler selv, gjør vi hele jobben. Bruk vårt skjema for å få billig biltransport til og fra Stavanger.

Stavanger har ca. 141 000 innbyggere, og det er derfor naturlig at flere selskaper tilbyr frakt i dette området.

Biltransport Oslo

Spar 2100kr ved å velge riktig fraktselskap

Oslo er Norges hovedstad hvor flere transportselskap har daglige ruter. Det er mye konkurranse i området, og du kan derfor spare mye penger på å velge riktig rute, og riktig selskap.

Oslo er ofte kalt Norges hovedåre i transportverden av flere grunner. Mange ny-registeret biler kommer ofte fra terminalen i Oslo. Dette øker konkurransen i hovedstaden, og du bør alltid hente ulike priser fra flere transportselskap før du frakten bilen din.

Bruk vårt skjema for å enkelt motta billig biltransport til eller fra Oslo.

Billig biltransport i Oslo - Få den beste prisen på biltransport
Biltransport i Bergen

Biltransport Bergen

Spar 1700kr ved å velge riktig fraktselskap

Bergen, ofte kalt «Vestlandets hovedstad» er en av de største byene vi har i Norge. På grunn av størrelsen er det ofte ruter som går gjennom Bergen og videre til Nord- eller Sør-Norge.

Selv om Bergen har ett av Norges mest trafikkerte flyplasser betyr det ikke at antall transportbiler uteblir. Tvert om, stor by forbindes ofte med flere mennesker, og høy etterspørsel. Derfor har flere transportselskap etablert seg i Bergen for å gi gode priser og høy konkurranse på biltransport i Bergen.

Vi gir deg billig biltransport i Bergen.

Biltransport Trondheim

Spar 3000kr ved å velge riktig fraktselskap

Du kan spare mye penger ved å velge riktig biltransport fra Trondheim. Prisen er avhengig av avstand, og fraktmåte. Om du skal flytte til Trondheim, eller nylig har kjøpt en bil i området, kan du enkelt finne den beste prisen på transport av bil til eller fra Trondheim.

Bruk vårt kontaktskjema for å hente billig biltransport priser på biltransport i Trondheim.

Biltransport i Trondheim
Ofte stilte spørsmål

Spørsmål og svar

Her finner du svar på ofte stilte spørsmål om biltransportportalen.no. Finner du ikke svaret du leter etter? Send oss en e-post til post@biltransportportalen.no.

* Priser oppgitt på denne siden er hentet i 2021 - 2022 avvik kan forekomme.

Gratis pristilbud på biltransport

Bruk vårt skjema for å få den beste prisen på biltransport
Finn den beste, raskeste og billigste transporten til din bil eller varebil

Biltransport har aldri vært enklere. Finn, velg og bestill transport!

Fyll ut skjeamet, og leverandørene vil ta kontakt med deg basert på din informasjon. Velg den leverandøren som gir deg det beste tilbudet.