Bestill billig biltransport, spar penger og tid

Uforpliktende og gratis pristilbud på biltransport

Bestill biltransport til alle byer i Norge. Du får svar innen kort tid, fra flere selskaper med ulike priser.

Uforpliktende og gratis pristilbud på transport

Få billig biltransport ved å fylle ut skjemaet

Billig biltransport til alle fylker i Norge

Har du nylig flyttet, kjøpt en ny bil, funnet den rette bilen som skal restaureres? Da er sjansen for at du trenger biltransport stor. I Norge registerets det nye biler hver eneste dag. Mange sier seg fornøyde med prisen til bilforhandler, men har du noen gang undersøkt hvor mye du kan spare ved å gjøre dette på egenhånd? Det tar bare 2 minutter og spare mye penger, og få den beste prisen.

Vårt skjema gjør det mulig å hente billig biltransport priser fra flere transportselskap i Norge. Få uforpliktende pristilbud på transport av ditt kjøretøy til og fra en valgfri by i Norge. Du kan spare mye penger og tid på å velge det rette transportselskapet.

Få billig biltransport ved å bruke vårt skjema. 

Biltransport i Stavanger

Biltransport Stavanger

Spar 1500kr ved å velge riktig fraktselskap

Har du kjøpt ny bil i Stavanger, eller bor du i området og må frakte en ny bil til Stavanger kan du spare mye penger på ett gratis, og uforpliktende pristilbud på biltransport i eller til Stavanger.

Det er flere transportselskap som tilbyr frakt av biler til eller fra Stavanger hver eneste uke. I stedet for å sende forespørsler selv, gjør vi hele jobben. Bruk vårt skjema for å få billig biltransport til og fra Stavanger.

Stavanger har ca. 141 000 innbyggere, og det er derfor naturlig at flere selskaper tilbyr frakt i dette området.

Biltransport Oslo

Spar 2100kr ved å velge riktig fraktselskap

Oslo er Norges hovedstad hvor flere transportselskap har daglige ruter. Det er mye konkurranse i området, og du kan derfor spare mye penger på å velge riktig rute, og riktig selskap.

Oslo er ofte kalt Norges hovedåre i transportverden av flere grunner. Mange ny-registeret biler kommer ofte fra terminalen i Oslo. Dette øker konkurransen i hovedstaden, og du bør alltid hente ulike priser fra flere transportselskap før du frakten bilen din.

Bruk vårt skjema for å enkelt motta billig biltransport til eller fra Oslo.

Billig biltransport i Oslo - Få den beste prisen på biltransport
Biltransport i Bergen

Biltransport Bergen

Spar 1700kr ved å velge riktig fraktselskap

Bergen, ofte kalt «Vestlandets hovedstad» er en av de største byene vi har i Norge. På grunn av størrelsen er det ofte ruter som går gjennom Bergen og videre til Nord- eller Sør-Norge.

Selv om Bergen har ett av Norges mest trafikkerte flyplasser betyr det ikke at antall transportbiler uteblir. Tvert om, stor by forbindes ofte med flere mennesker, og høy etterspørsel. Derfor har flere transportselskap etablert seg i Bergen for å gi gode priser og høy konkurranse på biltransport i Bergen.

Vi gir deg billig biltransport i Bergen.

Biltransport Trondheim

Spar 3000kr ved å velge riktig fraktselskap

Du kan spare mye penger ved å velge riktig biltransport fra Trondheim. Prisen er avhengig av avstand, og fraktmåte. Om du skal flytte til Trondheim, eller nylig har kjøpt en bil i området, kan du enkelt finne den beste prisen på transport av bil til eller fra Trondheim.

Bruk vårt kontaktskjema for å hente billig biltransport priser på biltransport i Trondheim.

Biltransport i Trondheim
Ofte stilte spørsmål

Spørsmål og svar

Her finner du svar på ofte stilte spørsmål om biltransportportalen.no. Finner du ikke svaret du leter etter? Send oss en e-post til post@biltransportportalen.no.

De fleste opplever å få svar innen få timer dersom det er en normal arbeidsdag, innenfor arbeidstiden. Normalt er dette Mandag til Fredag mellom kl 07:00 – 16:00.

Mange selskaper tilbyr sporing av hvor bilen din befinner seg. Ta kontakt med ditt transportbyrå for å finne ut hvor bilen din befinner seg under transport.

Det tar gjennomsnittlig 4 til 6 dager før bilen din er levert. Leveranse er avhengig av flere faktorer som avstand, antall stopp og avtalt tidspunkt. Snakk med din biltransportør for å finne ut når bilen din ankommer avtalt leveringssted.

Bruk vårt kontaktskjema for bestilling av transport. Husk å dobbeltsjekke informasjon som kjennemerke, bilmerke, dato m.m.

Antall tilbud er avhengig av antall ledige transportører for ditt område. Du mottar normalt alle tilbud innen en arbeidsdag. Helger, og helligdager regnes ikke som en arbeidsdag.

Når du henter bilen din etter leveranse, og overtar nøkler/papirer er det viktig med god dokumentasjon før du skriver under på papirer og godkjenninger. Husk god dokumentasjon (bilder m.m.) er gode bevis dersom det har oppstått skader under transport.

Som partner får du tilgang til alle våre oppdrag. Se vår side for partnere her.

Vi anbefaler alle å klargjøre bilen før transport. Dette inkluderer gode nærbilder av nyvasket bil i dagslys. Rydd bilen for løse gjenstander, og sørg for at bilen kan tåle transport. Dobbeltsjekk at dører, og bagasjerom er lukket. Ulike selskaper har ulike rutiner, snakk med ditt selskap for klargjøring.

Vi anbefaler alle å forsikre sine biler. Du finner priser på ulike forsikringer her.

Biler som skal transporteres må være fulladet. Ved bensin/diesel skal ikke varsellampen for drivstoff lyse.

Biltransportportalen.no er gratis.

Transportselskapet du velger vil sende deg nødvendig betalingsinformasjon. Du betaler aldri noe til biltransportportalen.no. Normalt sender en av våre samarbeidspartnere en faktura. Noen tilbyr også kortbetaling eller Vipps.

Har du bombrikke i bilen kan det være lurt å legge denne ett sted den ikke blir registrert. Dette er ulikt fra bil til bil. Mange oppbevarer denne i hanskerommet, eller pakket inn i aluminiumsfolie under transport.

Ja, informasjonen videreformidles til håndplukkede biltransport selskaper med lang erfaring innen transport og logistikk.

Unngå verdisaker i bilen ved transport. Fjern alle unødvendige gjenstander i bilen før transport. Dette er også en tryggere måte og frakte bilen på.

Ønsker du flere oppdrag? Da har vi en god nyhet. Vi ser etter flere bedrifter som jobber med biltransport. Se vår side for partnerskap her.

* Priser oppgitt på denne siden er hentet i 2021 - 2022 avvik kan forekomme.

Gratis pristilbud på biltransport

Bruk vårt skjema for å få den beste prisen på biltransport
Finn den beste, raskeste og billigste transporten til din bil eller varebil

Biltransport har aldri vært enklere. Finn, velg og bestill transport!

Fyll ut skjeamet, og leverandørene vil ta kontakt med deg basert på din informasjon. Velg den leverandøren som gir deg det beste tilbudet.