Biltransport i Kristiansand

Du kan spare 1300kr på biltransport til eller fra Kristiansand

Få den beste prisen på biltransport i Kristiansand og sørlandet.

Vi hjelper deg med å finne den beste prisen på biltransport i Kristiansand. Fyll ut skjemaet, og få pris på biltransport rundt sørlandet.

Biltransportportalen.no gir deg best pris på biltransport i Kristiansand og hele sørlandet.

Vi finner den beste prisen tilpasset ditt område

Fyll ut skjemaet og få en pris på biltransport i dag

Biltransport i Kristiansand

Vi har gjort det enkelt for deg som skal frakte bil til eller fra Kristiansand og sørlandet. Biltransport på sørlandet har mange ruter, og du kan spare mye på å velge riktig transportselskap på sørlandet. Kristiansand er en by med over 111 000 innbyggere hvor det daglig omsettes og fraktes mange nye, og brukte biler.

Bruk vårt bestillingsskjema for å få den billigste og beste prisen på biltransport i Kristiansand.

Hvor mye koster det med biltransport fra eller til Kristiansand?

Mange lurer på hvor mye det koster å transportere bilen fra en by til en annen. Biltransport i Kristiansand er ikke et unntak, og med over 111.000 innbyggere er det mange biler som fraktes til og fra byen. Biltransport kan spare deg for mye penger, spesielt hvis du velger å kjøre bilen selv.

Biltransport til eller fra Kristiansand er en fin måte og spare mye tid, og penger på. La andre kvalifiserte bedrifter gjøre jobben på en sikker og trygg måte.

Hvor mye penger kan jeg spare?

Når vi ber andre mennesker om å gjøre jobben, ønsker vi ofte og spare tid eller penger. Derfor kan det være lurt å vite hvor mye penger vi kan spare ved å sende en forespørsel til flere transportselskap i samme område.

En forespørsel fra oss viser at transport fra Kristiansand til Oslo kostet 2400kr hvor bilen er fremme på 3 dager fra dagen det ble sendt en forespørsel.

Flybillett, drivstoff og bompenger

Dersom vi velger å kjøre bilen vår selv fra Kristiansand til Oslo uten biltransport i Kristiansand blir regnestykket vårt veldig anderledes.

  • Flybillett (en vei fra Oslo, og hjem til Krisitansand) 1149,-
  • Bompenger 143,-
  • Drivstoff, forsikring  etc. 2450,-


Totalt
, 3745,-

Du sparer 1345,- på å bruke biltransportportalen. I tillegg sparer du mye tid som ellers ville gått i reisetid.

Spar penger, beregn prisen på biltransport i kristiansand.

Regnestykket er basert på fossil-bil med gjennomsnittlige priser og dagens pris på flybillett.

Den beste, og billigste leverandøren for frakt av biler til eller fra Kristiansand

Det kan være dyrt å frakte bilen hjem, eller til ny adresse. Vi hjelper deg med å sammenligne priser fra flere ulike biltransport selskaper i Kristiansand. Velg det alternativet som passer din lommebok best.

Biltransport i Kristiansand

Flere bedrifter

Biltransportportalen sammenligner priser fra flere selskaper.

Pris på biltransport

Vårt mål er og gi deg det beste og billigste alternativet for biltransport.

Trygg leverandør

Vi benytter oss kun av godkjente forhandlere og selskaper.

Svar på 24timer

Du får svar fra våre samarbeidspartnere innen en arbeidsdag.

Tilbakemeldinger

Tilbakemeldinger fra andre personer

Gjør som andre bilister. Spar penger ved å sende en forespørsel til flere transportselskaper i ditt område.

erik
Jeg fikk transportert bilen min fra Stavanger til Bergen. Det tok 3 dager før bilen min kom frem. Veldig fornøyd.
Personbil
Espen
Vant auksjon på bil, og måtte fraktes til Tromsø. Fikk tilbud etter noen få timer fra 3 selskaper.
Personbil
Mona
Kjøpte bil fra forhandler i Kristiansand. Prisen på transport var mye høyere hos forhandler en for meg. Anbefales!
Personbil
Janne
Tusen takk for hjelpen med transport. fin tjeneste for å spare penger. Fikk bare 2 tilbud men god pris.
Personbil
Runar
Jeg sjekker alltid priser fra ulike leverandører. Biltransportportalen var til god hjelp!
Varebil
Joziah
Har brukt denne tjeneste 2 ganger før. Jeg får svar hver gang jeg prøver, tusen takk. Fungerer ikke med utlandet.
Personbil
Ofte stilte spørsmål

Spørsmål og svar

Her finner du svar på ofte stilte spørsmål om biltransportportalen.no. Finner du ikke svaret du leter etter? Send oss en e-post til post@biltransportportalen.no.

De fleste opplever å få svar innen få timer dersom det er en normal arbeidsdag, innenfor arbeidstiden. Normalt er dette Mandag til Fredag mellom kl 07:00 – 16:00.

Mange selskaper tilbyr sporing av hvor bilen din befinner seg. Ta kontakt med ditt transportbyrå for å finne ut hvor bilen din befinner seg under transport.

Det tar gjennomsnittlig 4 til 6 dager før bilen din er levert. Leveranse er avhengig av flere faktorer som avstand, antall stopp og avtalt tidspunkt. Snakk med din biltransportør for å finne ut når bilen din ankommer avtalt leveringssted.

Bruk vårt kontaktskjema for bestilling av transport. Husk å dobbeltsjekke informasjon som kjennemerke, bilmerke, dato m.m.

Antall tilbud er avhengig av antall ledige transportører for ditt område. Du mottar normalt alle tilbud innen en arbeidsdag. Helger, og helligdager regnes ikke som en arbeidsdag.

Når du henter bilen din etter leveranse, og overtar nøkler/papirer er det viktig med god dokumentasjon før du skriver under på papirer og godkjenninger. Husk god dokumentasjon (bilder m.m.) er gode bevis dersom det har oppstått skader under transport.

Som partner får du tilgang til alle våre oppdrag. Se vår side for partnere her.

Vi anbefaler alle å klargjøre bilen før transport. Dette inkluderer gode nærbilder av nyvasket bil i dagslys. Rydd bilen for løse gjenstander, og sørg for at bilen kan tåle transport. Dobbeltsjekk at dører, og bagasjerom er lukket. Ulike selskaper har ulike rutiner, snakk med ditt selskap for klargjøring.

Vi anbefaler alle å forsikre sine biler. Du finner priser på ulike forsikringer her.

Biler som skal transporteres må være fulladet. Ved bensin/diesel skal ikke varsellampen for drivstoff lyse.

Biltransportportalen.no er gratis.

Transportselskapet du velger vil sende deg nødvendig betalingsinformasjon. Du betaler aldri noe til biltransportportalen.no. Normalt sender en av våre samarbeidspartnere en faktura. Noen tilbyr også kortbetaling eller Vipps.

Har du bombrikke i bilen kan det være lurt å legge denne ett sted den ikke blir registrert. Dette er ulikt fra bil til bil. Mange oppbevarer denne i hanskerommet, eller pakket inn i aluminiumsfolie under transport.

Ja, informasjonen videreformidles til håndplukkede biltransport selskaper med lang erfaring innen transport og logistikk.

Unngå verdisaker i bilen ved transport. Fjern alle unødvendige gjenstander i bilen før transport. Dette er også en tryggere måte og frakte bilen på.

Ønsker du flere oppdrag? Da har vi en god nyhet. Vi ser etter flere bedrifter som jobber med biltransport. Se vår side for partnerskap her.

6 Steg for å lykkes med biltransport på Sørlandet

1. Finn riktig leverandør

Finn den riktige leverandøren for Biltransport i Kristiansand. Før du skal frakte en bil fra eller til Kristiansand, er det viktig å finne riktig transport-leverandør. Det er mange fraktselskaper i Kristiansand området som ønsker å frakte bilen din. Bruk vårt kontaktskjema for å få tilbud fra flere selskaper. Da kan du trygt gjøre en avgjørelse basert på flere tilbud.

2. Velg transportleverandør

Når du har funnet riktig leverandør er det viktig at du setter i gang med bestillingen. En tidlig bestilling kan også bety at du sparer penger. Mange fraktselskaper fyller opp lastebilen før avgang, og det kan være smart å være tidlig ute.

3. Sjekk bilen før transport

Før bilen skal fraktes anbefaler vi at du sjekker bilen for feil eller mangler. Se etter lekkasjer, og sørg for at bilens stand er som beskrevet til fraktselskapet. Ta bilder av skader slik at dette kan dokumenteres for fraktselskapet etter levering. God dokumentasjon er viktig for å unngå konflikt etter transport.

4. Fjern verdisaker fra bilen

De fleste er kjent med at alle verdisaker skal fjernes fra bilen før transport. Vi minner likevel om at alle verdisaker bør fjernes. Dette inkluderer verdipapirer med sensitiv informasjon, laptoper, ipads, telefoner og lignende. Gjenstander som ikke bør ses eller røres av andre, skal fjernes fra bilen før transport.

5. Klargjør bilen for transport

Dagen før bilen skal fraktes anbefaler vi å klargjøre bilen for transport. Vask bilen, og ta bilder av nyvasket bil. Før overlevering til transportselskapet kan det være fint å påpeke alle feil og mangler, slik at dette er dokumentert før transport.

6. Når du mottar bilen

Når bilen din er fremme anbefaler vi at du tar en gjennomgang av bilen før du signerer at bilen er mottatt. Bruk bildene du tok før transport, og sammenlign dette ved mottagelse. Unngå å signere noe som helst, før du har sjekket bilen for feil. Husk også å sjekke understell for bulker i kanaler ved sidene av bilen.

Ukens mest populære byer

Sist oppdatert 21/07

Vi er opptatte av at du skal få den beste prisen i din by. De mest populære byene i Norge for øyeblikket finner du i listen under. Vi hjelper deg med pris på biltransport i hele Norge. Biltransportportalen.no hjelper deg med biltransport pris for hele Norge. Bruk vårt skjema for å få ett tilbud til ditt fylke.

* Priser oppgitt på denne siden er hentet i 2021 - 2022 avvik kan forekomme.

Vi finner den beste prisen tilpasset ditt område

Fyll ut skjemaet og få en pris på biltransport i dag
Biltransport i Kristiansand - Få den beste prisen på 24 timer.​

Få gratis tilbud på biltransport til eller fra Kristiansand i dag.

Fyll ut skjemaet, så tar vi oss av resten. Biltransport i Kristiansand har aldri vært enklere. Du får svar fra våre samarbeidspartnere innen kort tid.