Biltransport pris
Biltransport priser i Norge

Biltransport pris

Innhold i dette innlegget

Vi gir deg den beste biltransport prisen i Norge. Du lurer kanskje på hvor mye det koster å transportere bilen din fra en by til en annen? I denne artikkelen prøver vi å komme med gode eksempler på hvordan du kan få biltransport billig. Vi får ofte spørsmål om biltransport nord norge, autotransport priser og biltransport Norge prisnivå. Ved utgangen av 2020 var det registrert 2 823 543 personbiler i Norge.

Biltransport prisen i Stavanger

Stavanger er en by og kommune i Rogaland som ligger sørvest i Norge. I Stavanger er det en befolkning i overkant av 142 034 innbyggere. Hvorfor er dette viktig? Jo flere innbyggere en by har, jo større er sannsynligheten for høy konkurranse i forhold til biltransport pris.

Biltransport pris i Stavanger varierer avhengig av dag på året, tidspunkt og avstand. Det er derfor lurt å være ute i god tid, før bilen skal transporteres. Vi anbefaler å sjekke priser ca. 4 uker før bilen din må transporteres for å få den beste prisen. Da har fraktselskaper god tid på å planlegge din rute, i henhold til din dato.

biltransport i norge
Biltransport i Norge fra by til by, gjort enkelt, og billig.

Biltransport prisenen fra Stavanger til Oslo

Biltransport prisene fra Stavanger til Oslo varierer stort, derfor har vi funnet noen priser som gir en pekepinn på hvor mye du må betale for transporten.

  • Biltransport pris fra Bedrift #1 – 1700,-
  • Biltransport pris fra Bedrift #2 – 1600,-

Priser er oppgitt inkl. MVA.

Biltransport prisen i Bergen

Bergen, i likhet med Stavanger er en stor by. Med sine 271 949 innbyggere er det også mange i denne byen som ønsker å få bilen sin transportert til, eller fra Bergen by. Her er det også konkurranse blant biltransport selskapene. Biltransport prisen kan derfor variere fra lavest til høyest med tanke på hvem som har ruter innenfor byen du skal til, eller fra.

Det er uvisst hvor mange transportselskaper som opererer i Bergen. Vi har likevel gjort det enkelt for deg som ønsker å hente priser for biltransport i området. Biltransport prisen for byen som er kjent for sine 7 fjell kan gi deg en positiv overraskelse. På grunn av størrelsen, og beliggenheten er Bergen en by mellom Sør og Nord. Det er derfor mange selskaper som kjører gjennom, eller til byen hver eneste uke.

Biltransport prisen fra Bergen til Stavanger

Det kjøres ukentlig biltransport mellom Bergen og Stavanger. På grunn av dette, blir ofte prisene lavere enn i mindre byer, hvor det ofte er mindre konkurranse. Vi har derfor hentet noen priser for å gi deg en pekepinn på prisnivået for denne fraktruten.

  • Pris på biltransport fra Bergen til Stavanger #1 – 1500,-
  • Pris på biltransport fra Bergen til Stavanger #2 – 1700,-

Priser er oppgitt inkl. MVA.

Konklusjon

Du kan spare mye penger på å frakte bilen din til riktig pris. Dersom du skal frakte en bil over større avstander ved for eksempel flytting, kan du ta flyet, mens biltransport selskapet frakter bilen din til billigst mulig pris. Biltransport-selskapet tar seg av hele prosessen med ved transport av bil fra by til by. Du slipper å bruke flere timer på å kjøre bilen selv, og da slipper du kanskje å ta en hel arbeidsdag fri fra jobb, som kan koste langt mer enn biltransporten.

Husk å sjekke biltransport pris for flere selskaper før du bestiller transport. Bestill biltransport i god tid på forhånd, da får du den beste prisen på biltransport, ofte fra flere aktører.

Helt til slutt vil vi anbefale at du også bruker vår sjekkliste for kjøp av bruktbil.

Finn ut hvor mye det koster å frakte din bil fra by til by. Bruk vårt kontaktskjema for å finne ut hvor mye det koster.

Få den beste prisen på frakt av personbil til ditt område

Få den beste prisen på frakt av personbil til ditt område

Spørsmål?

Vi besvarer alle spørsmål du måtte ha innen kort tid. Vi jobber kontinuerlig med nye artikler.

Andre leste også ...