Biltransport i Oslo

Du kan spare 2100kr på biltransport til eller fra Oslo

Få den beste prisen på biltransport til eller fra Oslo området

Vi hjelper deg med å finne den beste prisen på biltransport til eller fra Oslo. Fyll ut skjemaet, og få pris på biltransport i Oslo.

Biltransportportalen.no gir deg best pris på biltransport i Oslo.

Vi finner den beste prisen tilpasset ditt område

Fyll ut skjemaet og få en pris på biltransport i dag

Biltransport i Oslo

Vi har gjort det enkelt for deg som skal frakte bil til eller fra hovedstaden Oslo. Det kjører daglig flere trailere med nye og brukte biler til Oslo. Unngå å betale mye penger for at noen skal frakte bilen din. I stedet kan bilen din sitte på med andre lastebiler som skal samme veien.

Hvor mye koster det med biltransport fra eller til Oslo?

Prisen for biltransport til eller fra Oslo varierer fra avstand, modell og fraktmetode. Flere selskaper har faste transportruter til, fra eller gjennom Oslo. Det kan derfor være ett stort gap fra billigst, til dyrest transportselskap.

Ved å bruke vårt skjema kan du enkelt velge det selskapet som gir deg den billigste frakten bil på biltransport til eller fra Oslo. 

Bruk vårt skjema for å få den beste prisen på biltransport i Oslo.

Er det gratis å få pris på biltransport?

Ja. Det koster ingenting å få priser fra ulike selskaper. Når din henvendelse er godkjent har flere fraktselskap muligheten til å gi deg den beste prisen. Ofte skal biltransportører samme vei som deg. Hvis det fortsatt er plass, er alle tjent med at bilen din blir med på turen. Da sparer du penger, og miljøet for belastning.

Biltransport i Oslo har aldri vært enklere.

Det kan være dyrt å frakte bilen hjem, eller til ny adresse. Vi hjelper deg med å sammenligne priser fra flere ulike biltransport selskaper i Oslo. Velg det alternativet som passer din lommebok best.

Biltransportportalen.no hjelper deg med å finne en god og trygg leverandør for biltransport i Oslo. Biltransport i Oslo kan for mange være vanskelig. Flere transportører opererer i området, og vi sammenligner prisene for biltransport i Oslo for deg.

Den beste, og billigste leverandøren for frakt av biler til eller fra Oslo.

biltransport i bergen

Flere bedrifter

Biltransportportalen sammenligner priser fra flere selskaper.

Pris på biltransport

Vårt mål er og gi deg det beste og billigste alternativet for biltransport.

Trygg leverandør

Vi benytter oss kun av godkjente forhandlere og selskaper.

Svar på 24timer

Du får svar fra våre samarbeidspartnere innen en arbeidsdag.

Tilbakemeldinger

Tilbakemeldinger fra andre personer

Gjør som andre bilister. Spar penger ved å sende en forespørsel til flere transportselskaper i ditt område.

erik
Jeg fikk transportert bilen min fra Stavanger til Bergen. Det tok 3 dager før bilen min kom frem. Veldig fornøyd.
Personbil
Mona
Kjøpte bil fra forhandler i Kristiansand. Prisen på transport var mye høyere hos forhandler en for meg. Anbefales!
Personbil
Joziah
Har brukt denne tjeneste 2 ganger før. Jeg får svar hver gang jeg prøver, tusen takk. Fungerer ikke med utlandet.
Personbil
Runar
Jeg sjekker alltid priser fra ulike leverandører. Biltransportportalen var til god hjelp!
Varebil
Espen
Vant auksjon på bil, og måtte fraktes til Tromsø. Fikk tilbud etter noen få timer fra 3 selskaper.
Personbil
Janne
Tusen takk for hjelpen med transport. fin tjeneste for å spare penger. Fikk bare 2 tilbud men god pris.
Personbil
Ofte stilte spørsmål

Spørsmål og svar

Her finner du svar på ofte stilte spørsmål om biltransportportalen.no. Finner du ikke svaret du leter etter? Send oss en e-post til post@biltransportportalen.no.

6 Steg for å lykkes med biltransport i Oslo

1. Finn riktig leverandør

Før du skal frakte en bil fra eller til Oslo, er det viktig å finne riktig transport-leverandør. Det er mange fraktselskaper i Oslo området som ønsker å frakte bilen din. Bruk vårt kontaktskjema for å få tilbud fra flere selskaper. Da kan du trygt gjøre en avgjørelse basert på flere tilbud.

2. Velg transportleverandør

Når du har funnet riktig leverandør er det viktig at du setter i gang med bestillingen. En tidlig bestilling kan også bety at du sparer penger. Mange fraktselskaper fyller opp lastebilen før avgang, og det kan være smart å være tidlig ute.

3. Sjekk bilen før transport

Før bilen skal fraktes anbefaler vi at du sjekker bilen for feil eller mangler. Se etter lekkasjer, og sørg for at bilens stand er som beskrevet til fraktselskapet. Ta bilder av skader slik at dette kan dokumenteres for fraktselskapet etter levering. God dokumentasjon er viktig for å unngå konflikt etter transport.

4. Fjern verdisaker fra bilen

De fleste er kjent med at alle verdisaker skal fjernes fra bilen før transport. Vi minner likevel om at alle verdisaker bør fjernes. Dette inkluderer verdipapirer med sensitiv informasjon, laptoper, ipads, telefoner og lignende. Gjenstander som ikke bør ses eller røres av andre, skal fjernes fra bilen før transport.

5. Klargjør bilen for transport

Dagen før bilen skal fraktes anbefaler vi å klargjøre bilen for transport. Vask bilen, og ta bilder av nyvasket bil. Før overlevering til transportselskapet kan det være fint å påpeke alle feil og mangler, slik at dette er dokumentert før transport.

6. Når du mottar bilen

Når bilen din er fremme anbefaler vi at du tar en gjennomgang av bilen før du signerer at bilen er mottatt. Bruk bildene du tok før transport, og sammenlign dette ved mottagelse. Unngå å signere noe som helst, før du har sjekket bilen for feil. Husk også å sjekke understell for bulker i kanaler ved sidene av bilen.

Ukens mest populære byer

Sist oppdatert 03/06

Vi er opptatte av at du skal få den beste prisen i din by. De mest populære byene i Norge for øyeblikket finner du i listen under. Vi hjelper deg med pris på biltransport i hele Norge. Biltransportportalen.no hjelper deg med biltransport pris for hele Norge. Bruk vårt skjema for å få ett tilbud til ditt fylke.

* Priser oppgitt på denne siden er hentet i 2021 - 2022 avvik kan forekomme.

Vi finner den beste prisen tilpasset ditt område

Fyll ut skjemaet og få en pris på biltransport i dag
Biltransport i Oslo - Få den beste prisen på 24 timer.

Få gratis tilbud på biltransport til eller fra Oslo i dag.

Fyll ut skjemaet, så tar vi oss av resten. Biltransport i Oslo har aldri vært enklere. Du får svar fra våre samarbeidspartnere innen kort tid.