Bilfrakt i 2024
Bilfrakt 2022

Bilfrakt i 2024

Innhold i dette innlegget

Bilfrakt I 2023 gjøres av flere transportselskaper i hele Norge. Norge har i dag over 3 millioner registrerte kjøretøy. Flere ganger må eldre, eller nye kjøretøy fraktes med bilfrakt fra en by til en annen. Det kan være svært lønnsomt å bruke bilfrakt for å transportere kjøretøyet til en ny destinasjon.

Med bilfrakt kan du faktisk spare flere tusen kroner på å velge riktig transportselskap for din bil. Bilfrakt kan du enkelt bestille på egenhånd, og det er faktisk gjort på noen få minutter. I tillegg til å være enkelt, kan du selv velge hvilket selskap som skal transportere bilen din til en ny destinasjon. For noen handler det om å få den billigste bilfrakten, mens andre bryr seg om leveringstid. Ved hjelp av bilttansportportalen kan du enkelt velge det bilfrakt selskapet som passer deg best, etter dine behov.

Billig biltransport
Billig biltransport

Er det trygt å frakte bilen med bilfrakt

Ja, og det er faktisk sikrere å bruke ett transportselskap i stedet for å kjøre bilen selv. Bilen som skal fraktes har kanskje ikke skilter eller forsikring. Da må dette være i orden før bilen kan kjøres på egenhånd. Da kommer drivstoff, bompenger og andre utgifter på toppen av skilter og forsikring. Når ett bilfrakt selskap gjør jobben, trenger du ikke tenke på alle ekstrautgiftene. Du forholder deg nemlig kun til en pris gitt av transportselskapet.

Bilfrakt i Norge er en fin måte å spare tid på. Norge er ett stort land, med lange avstander. Det kan gå flere timer, og dager, før bilen din endelig er fremme. Bruker du denne tiden på arbeidsplassen i stedet for å ta deg fri fra jobben, sparer du enda mere penger.

Sjekkliste før du transporterer bilen

  • Husk å alltid be flere selskaper om pris på frakt, det kan du enkelt gjøre hos oss.
  • Tøm alltid bilen for verdisaker før transport.
  • Husk å vask bilen før transport, og ta gode bilder fra ulike vinkler. Bildene kan brukes som bevismateriale dersom det oppstår skade under bilfrakt.
  • Sjekk alltid om transportselskapet kan levere bilen helt hjem til deg, og ikke bare frem til godsterminal.
  • Bilen skal alltid ha minimum 70% strøm (elbil) eller noen liter med drivstoff under transport.
  • Fjern bombrikken fra bilen før transport. Den kan oppbevares i hanskerommet om nødvendig.
  • Gå alltid over bilens tilstand med sjåfør før transport.
  • Ved mangler eller feil kan det være greit å opplyse sjåfør om dette før transport.
  • Dersom du ikke henter bilen selv, husk å oppgi hvem som mottar bilen. Dette kan være en privatperson eller bedrift.
  • Husk å alltid gå gjennom bilen, og sjekk bilens tilstand når bilen blir levert. Gjør dette sammen med sjåfør før du signerer papirene på godkjent transport.

Bilen har fått skader under bilfrakt

Opplever du at bilen din har fått skader eller mangler under transport? Da må du huske å kontakte transportselskapet umiddelbart. Som en tommelfingerregel skal du aldri godkjenne transporten dersom det har oppstått skader. Da skal du sammen med sjåfør, skrive avvik og dokumentere skadene som har oppstått. Har du signert papirene på at transporten gikk fint, mister du kanskje retten på å klage i etterkant. Dersom du likevel klager må du huske å gjøre dette skriftlig med god dokumentasjon.

Bilfrakt fra Oslo

I Oslo bor det over 600 000 mennesker. Mange av disse personene kjører bil, og flere av personene velger bilfrakt med bakgrunn av pris. En undersøkelse viser at ved å motta tilbud fra flere aktører, kan du spare mye penger på frakt fra eller til Oslo. En undersøkelse gjort av oss viste at du kunne spare 2100kr på å velge riktig leverandør. Hvorfor ikke spare 2100kr på bilfrakt for å så bruke pengene på mer fornuftige utgiftsposter?

Bilfrakt fra Stavanger

Stavanger, norges oljeby. Byen er kjent for å omsette biler av høye verdier. I Stavanger er det nesten umulig å ta en kjøretur i byområdet uten å se biler som Porsche. Med sine 130 000 innbyggere har Stavanger et stort behov for bilfrakt. Det fraktes biler fra Stavanger hver eneste uke. En tidligere undersøkelse viser at ved å frakte bilen gjennom bruk av biltransportportalen.no kan du spare 1500kr ved å sammenligne prisene mot ulike biltransportselskaper.

Bruk vårt skjema for å få den beste prisen på biltransport i hele Norge.

Få den beste prisen på frakt av personbil til ditt område

Få den beste prisen på frakt av personbil til ditt område

Spørsmål?

Vi besvarer alle spørsmål du måtte ha innen kort tid. Vi jobber kontinuerlig med nye artikler.

Andre leste også ...