Biltransport i Norge – Hva koster det?
Biltransport i Norge

Biltransport i Norge – Hva koster det?

Innhold i dette innlegget

Tusenvis av nordmenn søker etter priser på biltransport i Norge hvert eneste år. Biltransport i Norge har enorme prisforskjeller da landet strekker seg langt fra sør til nord. Men hvor mye koster det egentlig med biltransport i Norge hvis du skal frakte en bil fra Oslo til Bergen?

Det er ikke mulig å gi en nøyaktig pris på biltransport i Norge, men vi prøver likevel å gi en pekepinn på hvor mye biltransport kan variere i pris. Biltransport pris er avhengig av ulike faktorer som kjørelengde, sted, antall biler, transportrute og hvor lang frakttid du kan forvente.

I 2021 ble det registrert 176 276 nye personbiler i Norge. Mange av disse bilene trenger biltransport i Norge for å komme fram til riktig eier. Biltransport prisen kan derfor variere fra hvor i landet du ønsker bilen transportert fra og til. 2021 var også det høyeste antallet nyregisterte biler vi har sett noen gang.

Før du kjøper en ny bil, anbefaler vi vår sjekkliste før bilkjøp.

Biltransport fra Stavanger til Oslo

Vi brukte vårt eget kontaktskjema for å komme i kontakt med bedrifter for jobber med biltransport i Norge. Vi fikk flere svar, og prisforskjellen viser at du kan spare 2900kr på å velge den billigste leverandøren. Det er viktig å huske på at prisene kan variere fra uke til uke, avhengig av om selskapet har faste ruter til og fra byen du skal frakte bilen til.

 • Bedrift 1 – Personbil fra Stavanger til Oslo 5700,- inkl. MVA.
 • Bedrift 2 – Personbil fra Stavanger til Oslo 4800,- inkl. MVA.
 • Bedrift 3 – Personbil fra Stavanger til Oslo 2800,- inkl. MVA.

På kort tid kunne vi altså spare 2900,- ved å velge riktig fraktselskap.

Obs, prisene kan variere fra tidspunkt, når på året du bestiller og hvor travelt selskapene har det på nåværende øyeblikk.

Biltransport fra Oslo til Bergen

Vi gjorde et nytt forsøk på å hente biltransport priser fra selskaper som opererte mellom Oslo og Bergen. Biltransport i Norge kan variere mye, og vi tok derfor stikkprøver på transport fra Østlandet.

 • Bedrift 1 – Personbil fra Oslo til Bergen 4100,- inkl. MVA.
 • Bedrift 2 – Personbil fra Oslo til Bergen 4390,- inkl. MVA.
 • Bedrift 3 – Personbil fra Oslo til Bergen 2890,- inkl. MVA.

Obs, prisene kan variere fra tidspunkt, når på året du bestiller og hvor travelt selskapene har det på nåværende øyeblikk.

Biltransport fra Kristiansand til Trondheim

Biltransport fra Kristiansand til Trondheim er en veistrekning på over 800km. Biltransport prisen kan derfor variere enormt, med tanke på at selskapet har ulike fraktruter. Vi opplevde at de fleste selskapene ikke har direkteruter fra Kristiansand til Trondheim men har stoppested på Østlandet, før bilen fraktes videre til Trondheim.

 • Bedrift 1 – Personbil fra Oslo til Bergen 4200,- inkl. MVA.
 • Bedrift 2 – Personbil fra Oslo til Bergen 3850,- inkl. MVA.
 • Bedrift 3 – Personbil fra Oslo til Bergen 3200,- inkl. MVA.
 • Bedrift 4 – Personbil fra Oslo til Bergen 2600,- inkl. MVA.

Obs, prisene kan variere fra tidspunkt, når på året du bestiller og hvor travelt selskapene har det på nåværende øyeblikk.

Ved å sjekke prisen til ulike fraktselskaper i Norge kan du spare 1600,- uten å gjøre mye jobb.

biltransport pris
Undersøk hvor mye det koster å frakte bilen på egenhånd.

Kjøpe bil fra forhandler med avtalt transport

Mange bilforhandlere har egne rabatter og priser på biltransport i Norge. Dette kan i mange tilfeller lønne seg dersom du ikke har tid til å undersøke biltransport pris selv. Selv om bilforhandlere har gode priser på frakt, er det ikke alltid prisene eller transporttiden er den beste. Hvorfor skal din bilforhandler velge transport og tidspunkt, når du kan spare penger på å undersøke prisene selv? Det kan også hende at du får den nye bilen din raskere levert, dersom du gjør litt forarbeid på egenhånd.

Billig biltransport – Slik finner du den beste prisen

Biltransportportalen har gjort det enkelt for privatpersoner og bedrifter å finne den beste prisen på biltransport i Norge. Bruk vårt skjema og få uforpliktende prisforespørsler fra flere selskaper som opererer i ditt fylke. Velg den leverandøren som passer din lommebok, og ditt tidsbruk.

Hvorfor Velge Biltransport i Norge?

Biltransport i Norge er både praktisk og kostnadseffektivt. Landets lange avstander og varierte terreng gjør det utfordrende å kjøre bilen selv over lengre distanser. Ved å bruke et profesjonelt biltransportfirma, kan du spare både tid og penger, og sikre at bilen din ankommer trygt til destinasjonen.

 1. Tidsbesparelse: Å kjøre bilen selv kan ta betydelig tid. For eksempel, en tur fra Oslo til Bergen tar rundt 7 timer. Ved å bruke profesjonell transport, kan du bruke denne tiden på andre viktige oppgaver.
 2. Kostnadseffektivitet: Reduser utgifter på drivstoff og vedlikehold. Transportfirmaer tilbyr konkurransedyktige priser og du kan ofte finne gode tilbud ved å sammenligne flere leverandører.
 3. Sikkerhet: Profesjonelle firmaer håndterer transporten sikkert og forsikret. Dette reduserer risikoen for skader under transporten.

Kostnader ved Biltransport i Norge

Faktorer som Påvirker Prisen

 • Kjørelengde: Lengden på turen er en av de største kostnadsdriverne. For eksempel kan transport fra Oslo til Bergen koste mellom 2800 og 4390 NOK.
 • Bilens Størrelse: Større biler kan koste mer å transportere. En SUV vil for eksempel være dyrere å frakte enn en liten personbil.
 • Transportrute og Tilgjengelighet: Selskaper med faste ruter kan tilby lavere priser. Hvis selskapet allerede har en planlagt rute mellom dine ønskede destinasjoner, kan dette redusere kostnadene.
 • Sesongvariasjoner: Prisene kan variere avhengig av sesongen og etterspørselen. Høysesongene kan medføre høyere priser på grunn av økt etterspørsel.

Tilgjengelighet

Biltransportportalen tilbyr tjenester over hele Norge, noe som gjør det enkelt for deg å få bilen din transportert uansett hvor du befinner deg. Enten du bor i en storby som Oslo eller en mindre bygd, kan du dra nytte av profesjonell biltransport. Med et omfattende nettverk av samarbeidspartnere kan Biltransportportalen sikre at bilen din transporteres raskt og trygt.

Få den beste prisen på frakt av personbil til ditt område

Få den beste prisen på frakt av personbil til ditt område

Spørsmål?

Vi besvarer alle spørsmål du måtte ha innen kort tid. Vi jobber kontinuerlig med nye artikler.

Andre leste også ...